Innerlook
Innerlook
Innerlook
Innerlook

Kosmetická guasha – zázračná technika pro svěží vzhled

Obličejová guasha (nebo také Gua-Sha, či česky Kváša) je masážní technika s rychle viditelným efektem zeštíhlení, vyhlazení, prokrvení a projasnění pleti obličeje.

Guasha se používá zejména v Tradiční čínské medicíně jako diagnostická i terapeutická metoda, kterou lze, kromě obličeje a pokožky hlavy, využít na celé tělo.

Jak působí a proč se stává tak populární?

Provádí se dvěma speciálně tvarovanými nefritovými destičkami, které odhalí nerovnosti pleti. Nefrit je drahý kámen, jehož jednou z mnoha výborných vlastností je přizpůsobení se teplotě kůže. 

Aplikací guashy se výborně prokrví pokožka, odstraní se její nerovnosti, otoky, kruhy pod očima, sjednotí se barva pleti a redukují se vrásky.  Obličejová guasha vám nabízí přírodní přístup, který zcela nahradí drahé invazivní zásahy do obličeje, jako jsou např. facelifting, botulotoxinové výplně vrásek nebo intradermální injekce.

Při využití této metody jsou změny viditelné bezprostředně po aplikaci, k tomu se budete cítit svěží a uvolněná.

A teď trochu z Čínské medicíny,

„Gua“ znamená v překladu škrábat a „sha“ znamená výsev. V přeneseném slova smyslu je principem seškrábat z těla všechno škodlivé. V čínské medicíně má tato metoda při léčbě nezastupitelné místo  a často se využívá v rámci celostní terapie v kombinaci s fytoterapií, akupunkturou a úpravou stravy.

Jak často guashu provádět?

Obličejová guasha se provádí po dobu jednoho měsíce jednou až dvakrát týdně (podle stavu pleti), následně pro udržení stavu jedenkrát měsíčně.

Kdy není vhodné guashu aplikovat?

Kontraindikovány jsou zánětlivá onemocnění, horečnaté stavy, pokročilé akné nebo úrazy v oblasti obličeje. Při menstruaci a v těhotenství je potřeba se vyhnout oblasti kolem úst, která je holografickým zobrazením ženských orgánů.

Guasha je unikátní metoda s rychle viditelným efektem zdravé pleti. Vyzkoušejte a sami uvidíte!

Bližší informace k objednání na terapii:  https://innerlook.eu/tradicni-cinska-medicina/kosmeticka-guasha/

Zpět

Nejnovější příspěvky

5. 4. 2021
Bolest hlavy
Bolest hlavy trápí často většinu z nás. Přemýšleli jste někdy nad příčinou těchto bolestí? Nebo jste si vzali prášek, dělali jste jakoby nic a doufali, že to přestane? Častý důvod bolestí hlavy je od krční páteře. ...
7. 11. 2020
Zima, lockdown a naše zdraví
Blíží se nám zima. Jak na toto roční období pohlíží Tradiční čínská medicína a co nám pomůže, abychom se cítili dobře a posílili svoji  imunitu? Zvláště v tomto období Covid epidemie je důležité o sebe ...
2. 11. 2020
Kosmetická guasha – zázračná technika pro svěží vzhled
Obličejová guasha (nebo také Gua-Sha, či česky Kváša) je masážní technika s rychle viditelným efektem zeštíhlení, vyhlazení, prokrvení a projasnění pleti obličeje. Guasha se používá zejména v Tradiční čínské medicíně jako diagnostická i terapeutická metoda, kterou lze, ...
7. 9. 2020
Podzim z hlediska Tradiční čínské medicíny
Léto nám pomalu končí a přichází podzim.  Jak na toto období hledí Tradiční čínská medicína a co bychom si z toho měli vzít? Podzim je obdobím, kdy se dny pomalu krátí, přichází chladný vzduch a ...